Strategiesessie met de Group Decision Room

Hoe haalt u het maximale rendement uit uw strategiesessie?

Brainstormnet is gespecialiseerd in het versnellen van strategiesessies met de Group Decision Room. We helpen u bijvoorbeeld om belangrijke ontwikkelingen, kansen en bedreigingen, sterktes en zwaktes te inventariseren en te prioriteren.

Discussies gaan over relevante zaken en verlopen meer to-the-point.

Iedere deelnemer kent aan elke inbreng een ‘waardering’ of prioriteit toe via ons Group Decision Support System (GDSS). Deze gezamenlijke waardering maakt het mogelijk om objectief te prioriteren. De resultaten zijn direct zichtbaar en kunnen tijdens de sessie worden besproken met uw deelnemers. Elke deelnemer komt aan bod en discussies verlopen veel meer to-the-point.

Presenteren kan interactief met de Group Decision Room.

Presenteren wordt interactief door vragen, opmerkingen en suggesties die tijdens een presentatie opkomen, te laten noteren op de laptops. Onze Brainstormversneller® registreert alles wat wordt ingetypt. Direct na de presentatie wordt elke inbreng geprojecteerd op het centrale projectiescherm en kan de spreker hierop reageren. Alle vragen, opmerkingen en suggesties die tijdens een presentatie zijn ingebracht verwerken wij in onze rapportage.

Betere besluitvorming en meer commitment bereiken.

We helpen u om het maximale resultaat te bereiken tijdens uw strategiesessie. Met als resultaat: snellere en betere besluitvorming; meer commitment. Na afloop van uw strategische sessie liggen alle resultaten overzichtelijk vast in onze digitale Group Decision Room Rapportage. Ongefilterd, en met een klikbare inhoudsopgave.