Over Brainstormnet Mobiele Group Decision Room

Volledig gespecialiseerd in het voorbereiden, begeleiden en faciliteren van Group Decision Room sessies op locatie.

Brainstormnet werd in 2006 opgericht door Marcel van Helmond, expert in het effectief gebruiken van de Group Decision Room toepassingen. Inmiddels maakt een groot aantal organisaties, in uiteenlopende sectoren, gebruik van onze resultaatgerichte aanpak.

 Brainstormnet Mobiele Group Decision Room

Professionele, ervaren GDR-begeleiders.

Wij werken uitsluitend met professionele, ervaren GDR-begeleiders. Inspirerende professionals; met een brede ervaring op het terrein van innovatie, strategie- en beleidsontwikkeling. Ook werken we regelmatig samen met gerenommeerde consultancybureaus. Klik onder Opdrachtgevers op ‘Consultancy en adviesbureaus’ voor een overzicht.

We helpen om aanzienlijk sneller en effectiever uw overlegdoelen te realiseren.

In de voorbereiding vertaalt Brainstormnet de essentie van uw overlegdoelen in effectieve oplossingen, die het rendement van uw bijeenkomsten sterk kunnen verbeteren. We structureren het zoeken naar mogelijkheden en het maken van keuzes. Onze aanpak brengt focus, inspiratie en ruimte voor nieuwe invalshoeken. Elke deelnemer denkt actief mee; gezamenlijk evalueren en prioriteren creëert draagvlak en commitment. Met behulp van onze Group Decision Room bereikt u concrete resultaten. In een tijdsbestek dat soms onmogelijk lijkt.