Brainstormversneller®

Effectiever brainstormen met de Group Decision Room.

Samen om de tafel gaan zitten en lukraak ideeën spuien kan best leuk zijn. Op deze manier leidt een brainstormsessie echter zelden tot de beste resultaten. Gebruik alvast onze ‘brainstorm spelregels’ als u meer wilt bereiken. Brainstormen kan aanzienlijk effectiever met onze Group Decision Room als brainstormversneller.

In de Group Decision Room krijgen alle deelnemers gelijke kansen om ideeën in te brengen. Gelijktijdig ideeën en suggesties uitwisselen gaat razendsnel. ‘Anoniem’ brainstormen werkt drempelverlagend en leidt tot nieuwe invalshoeken. Elk idee wordt nu beoordeeld op inhoud, niet op ‘wie het zegt’.

In Quest magazine was te lezen dat dit ook wetenschappelijk is vastgesteld. Quest magazine bezocht een Group Decision Room en nodigde acht creatieve geesten uit voor een bijzondere brainstormsessie.

Klik hier voor het volledige artikel in Quest magazineQuest magazine).

Brainstormversneller: voor elke organisatie, op locatie en betaalbaar.

Wij zijn specialist in het voorbereiden en begeleiden van versnellingssessies: effectief vergaderen, brainstormen en draagvlak creëren met de Group Decision Room. Vooraf vertalen we uw doelstelling, samen met u, in de juiste opzet voor uw brainstormsessie. Tijdens uw brainstorm helpt onze ervaren GDR-begeleider om het brainstormproces te versnellen en de beste ideeën te bereiken.

Een effectieve brainstormsessie met onze Group Decision Room als brainstormversneller is ook voor uw organisatie mogelijk. Op elke vergaderlocatie, per dagdeel en betaalbaar.